Kommentarer
Postat av: Anonym

Men åh tänk att jag hittade din blogg igen. Läste den förut men har för mig att du slutade blogga ganska abrupt och blev så ledsen och rädd att du hade gått bort.
Blev så glad att jag hittade din blogg igen!

2017-03-25 @ 18:29:24
Postat av: Hej Natalie! Skulle rensa bland mitt flöde på mobilen och så kom din blogg upp. Längesedan jag kollade den och det är tråkigt att se att ditt mående är inte bättre. Att du har stannat upp och inte bara fortsatt utvecklas. Jag kan inte så mycket on psykisk

Hej Natalie! Det var längesedan jag kollade din blogg. Skulle rensa i mitt flöde och så fanns din blogg där som en flik. Det är tråkigt att läsa att du har helt stannat upp och inte fortsatt utvecklas. Jag kan inte så mycket om psykisk ohälsa men jag har känt dig en gång i tiden och när du gav dig fan på något så gjorde du det. Varför gör du inte det idag? Varför har du bara gett upp? Se till att fixa detta nu och få ett normalt liv! Du kan om du vill. Inte konstigt att du inte mår bättre om du umgås med bara som är sjuka. Skaffa dig ett jobb och träffa nytt och nya friska personer och bli en av dem. Livet är för kort för att sånt här!
Kram Patricia

2017-04-04 @ 12:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: