Miljoner indianer i mitt huvud

I några dagar nu har jag haft sjuukt ont i magen. Och idag är så klart inget undantag!.. Måste kolla upp dedär..
I förrgår tog vi dock en urinsticka då jag haft probelm med att kissa, och det visade att det var urinvägsinfektion.
I fredags lämnades det in till odling på VC för att se vilka baktierier det är så man vet vilken pencillin det skall vara. Dock om det skulle bli värre under helgen skulle jag få in pencillin utan odling men jag känner typ inget!.
Har sån jäävla hög smärttröskel att man i stort sätt kan kapa armen i sömnen. Nejvars, men inte ofta jag behöver ta värktabletter och sånt...
 
Förövrigt rullar livet på nästan. I torsdag fick jag in extra-vak efter en incedent som hänt som gör att jag mår riktigt piss. Idag är det söndag och läkaren kommer i mitten på nästa vecka så då hoppas jag på att få slippa ha någon sittandes hos mig hela tiden.
Hade möte i torsdags ((fredags??)) också, gick inge vidare. I alla fall inte om du frågar mig!! Jag kände mig idiot förklarad och som en liten skit!.. Livet smakar inte alltid hallon...
 
Just nu ligger jag i sängen med datorn och lyssnar på musik, brukar göra det vid denna tiden.
Sedan vid 19:30-20:00 är det medicin, bästa tiden på dygnet. Dock får jag medicin 7 gånger om dagen ((??)) men på kvällen är det mera lugnande så man känner verkligen att det är kväll. 
Juste, slipper dessa jävkla duroferon nu när jag inte har anemi längre .. hejja hejja.... Ligger precis över det lägsta man räknar som anemi. Skönt att magen kommer bli bra igen-.. Eller får i alla fall hoppas det.
Nu gäller det att äta järnrik mat så jag inte hamnar på botten igen..
Sist sjönt mitt HB snabbt som attans när jag slutade med duroiferon. På 3 veckor hade jag tappat 3/4 av det jag byggt upp i typ ett halvår..
 
Nu gick larmet och då måste vi vara på våra rum och massa spring.. Okoncenterad, javisst...
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: