Konflikter, blodtagning och mat

Jag är rädd för konflikter, kan inte hantera dem. Antingen blir jag väldigt ledsen eller vääldigt arg.
Jag är inte den som brukar vara arg, men nu har jag slagit sönder dörren till mitt rum. Och då menar jag inte att jag slagit på dörren utan I dörren..
När jag var yngre hade jag mycket problem med min ilska men i tonåren blev jag inåtagerande istället.
Nu är jag båda två. 
Men sedan jag var bältad i TRE ((??)) dygn i Norrköping på PIVA har jag inte varit bältad en ända gång. Varken på Säter eller där jag är nu.. Det är skönt, personalen inom rättspsykiatrin ser inte bältning som en utväg. Däremot så blir man isolerad, både för att skydda sig själv eller andra! Mååånga gånger det hänt under min vistelse.
((Ursäkta mina savfel är sjuukt trött)).....
 
Igårkväll mådde jag fruktansvärt dåligt och kunde inte sova. Tog kontakt med sjuksköterskan som gav mig zyptexa, gillar inte den medicinen eftersom man, eller JAG blir hungrig som tusan. En väldigt vanlig biverkning men det var behövligt. Två timmar senare somnade jag med korsoret framför mig och pennan i handen..
Inatt hoppas jag på en bättre nattsömn..Är glad för min favoritpersonal är tillbaka från sin semester och jobbar inatt..
 
Imorse tog dem blodprover på mig, blodvärden och näringsvärden. Mitt blodvärde ligger bättre än någonsin har inte anemi längre OCH ÄR INTE ENS PÅ GRÄNSEN!! Näringsproverna har jag inte fått veta än.
Igår eller om det var iförrgår på ronden så bestämdes det att jag skulle få special kost. Klarar inte av att äta vanlig mat, får sån ångest att jag inte äter alls.. Så nu har jag valt att få sallad och typ tonfisk,kyckling och sånt istället.
Nästa veckans mat är redan beställt så det blir först om 2 veckor. Till skillnad från vanliga psykiatrin får vi välja mellan 3 rätter eller beställa pizza men ändå är det inget som passar mig. Eller oftast i alla fall...
Nu är det strax kvällsmedicin och sedan virka en ny löpare till mitt skrivbord tänkte jag...
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: