I don't remember what i did last night

Ibland.. när allt känns som om det vore bättre att avsluta min resa får jag tänka efter.
Förhoppningsvis väntar vänner och familj på mig där ute i friheten, för där vill jag stå.. utanför grindarna som hindrar mig från att leva ett vanligt liv.
-
-
En sak jag tänkt på.. När man lämnar ett sätt att skada sig på finner man ett nytt.
Just nu skadar jag min via maten, äter ingen lunch och middagen har jag inget emot att spy upp..MEN nu har jag en fråga till mig själv, hur i helvete kan jag äta godis, chips, popcorn och dricka läsk utan att känna mig det minsta berörd?..Sjukt!
Vet ärligt talat inte vad jag håller på med, helt off i huvudet. 
Sista dagarna har jag varit riktigt trött och hängig, totalt utmattad. Idag har jag mest sovit och kollat på film, för att inte tala om hur mycket kaffe jag druckit..Ont i magen? . Jupp.. 
 
Börjat måla riktigt mycket och det är verkligen något jag håller varmt om hjärtat. Det blir mest ugglor och andra fåglar och en del elefanter och flugor haha..
 
..........
 
Igår föll det en hel del snö men jag kunde enbart kolla på flingorna genom fönstret och dessutom har jag nybygge framför mig, typ 2 meter ifrån fönstret så jag såg knappt något.
Men dem få flingorna jag såg var underbara att kolla på. När jag stod där slog tanken mig, jag fyller faktyskt år om 17 dagar. Ångest!!
Det är en person som jag önskat skall gratta mig i flera år, men tyvärr är hoppet ute för den personen. Han kommer INTE någonsin in i min värld igen då han sårat mig allt för mycket.
Saknad blev hat och funderingar hur denna personen är funtad. . 
 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.dn.se/insidan/barn-kan-fas-att-hata-sin-pappa/

2017-03-05 @ 10:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: