Bättre att älskat och förlorat än att inte älskat alls

Idag.. om..8 dagar..fyller jag år.
Hatar Just detta.. När jag fyllde 23 år fick jag höra hur jävla värdelös jag var istället för ett enda ord..grattis!
Jag har gett upp efter din kärlek! .. Men det gör ont i mig att tänka på dig!.. Hjärtat bultar.. Inte för att jag saknar dig utan hur du kunde göra såhär mot mig... Jag har valt att resten av mitt liv kommer du inte vara någon del i mitt liv, DU är för destruktiv och det gynnar inte mig! Jag behöver stabilitet i mitt liv och det är INTE du!! Any way...
 
-
Känns bra att vara vän med dem flesta på avdelningen nu när jag slutat vara """dryg"".. Mycket rogivande att prata/umgås med medpatienter, dagarna blir otroligt sega annars, och inte för att tala om hur ensamt det är annars. Varit off i typ 2-3 månader innan den nya medicinen gjorde nytta. Men helt klart värt väntan. 
Men går fortfarande med öronproppar större delen av dagarna. Tar av dem när jag har hörlurarna till tv:n inkopplade. Jätte svårt för ljud/röster då jag inte kan koncentrera mig för jag har tankar som snurrar i 110.
Men någongång har jag faktiskt gått och hämtat kaffe utan proppar, samt i rökrummet..
 
Visst fan, börjat röka för den som är intresserad..Satt med oro i kroppen och såg en ciggarett för jag sparat sedan Augusti när jag slutade, visste direkt att ciggaretterna skulle ge mig ro. Och visst fan hade jag rätt för en gångsskull..
 
-
Behöver vara lite positiv nu.. Har sjuukt ont i axlarna och ryggen efter handlingen igår med det är det fan värt!!
Nu satsar jag på att göra om detta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har ett väldigt vackert ansikte. :)

Svar: Tack =)
Erica-Natalie Ekblad

2017-02-19 @ 21:04:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: