Habibi i need your love

Bara önskar att allt var som förut. Nakna fötter som sprang över ängarna och ett leende lyste upp mot solen. Saknar att sitta på en filt med alla syskon och bara se på varandra av kärlek. Jag älskar mina syskon fortfarande trots att det gått flera år! Numera är jag totalt utmattad av allt som har/håller på att ske. Jag vill ha ett riktigt leende på läpparna och inte ett från ica. Jag vill leva men orkar inte. 
 
Allt blir så svårt när jag inte riktigt vågar prata med läkarna om hur jag mår. Jag vill verkligen inte vara här och snart hoppas jag på att jag orkar hålla humöret uppe ett par dagar så jag blir utskriven!...Punkt!
Om man säger såhär, jag kämpar för att vara uppe och jag kämpar för att sova. Allt blir bara så jäkla meningslöst i min vardag. 
Jag önskar att jag kunde gå upp på morgonen med ett leende på läpparna och sätta mig i lugn och ro och dricka en kopp kaffe, hur är det nu? Jag försover mig ALLTID och får jag något kaffe (som jag brukar få) så häller jag i mig allt och det blir så jäkla varmt att tungan domnar bort och halsen den svider. 
 
Jag sitter inne och hoppas på att snart trilla ner från min pinne,
 
 
 
JÄVLA REKLAM SOM ÄR PÅ VISSA ORD! KLICKA INTE!!!
NÅGOT FÖRETAG JAG HADE SAMARBETE MED OCH FAST ATT JAG SKRIVIT AV MIG FRÅN SAMARBETET FÖRSVINNER INTE REKLAMEN!

 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Ann Pettersson

Jag tänkte börja intervjua personer bland mina läsare och andra bloggare med psykisk ohälsa! Anledningen är att jag vill lära känna er lite bättre, och för att fler ska hitta till och förhoppningsvis gilla era bloggar OCH att öka kunskapen om Psykisk Ohälsa i samhället. Vill du bli intervjuad? Kontakta mig genom att lämna en kommentar eller maila på anntjernstrom@gmail.com Frågorna ligger uppe på min blogg om du vill kolla in dom först!

2015-03-30 @ 18:05:11
URL: http://nouw.com/Annorlunda
Postat av: Ch

Hej!
Jag hittade din blogg helt random och kände att den berör mig mycket. Jag har själv mått dåligt under en period tidigare och vill säga att det blir bättre! Fortsätt kämpa och glöm inte bort att DU är viktig och betydelsefull! Kram

Svar: Tack. Kram :) <3
Erica-Natalie Ekblad

2015-04-06 @ 11:23:46
Postat av: Ch

Hej!
Jag hittade din blogg helt random och kände att den berör mig mycket. Jag har själv mått dåligt under en period tidigare och vill säga att det blir bättre! Fortsätt kämpa och glöm inte bort att DU är viktig och betydelsefull! Kram

2015-04-06 @ 18:23:23
Postat av: Annorlunda

Mitt namn är Mia, och jag är född 1970, bor i ett hus på landet tillsammans med min man, våra barn, våra hundar m.m. Jag driver en blogg om psykisk ohälsa.


Min blogg skiljer sig från andra bloggar inom ämnet genom att jag på ett öppet och ärligt sätt berättar om psykiska svårigheter utan att läsningen blir allt för tung och ledsam.Vill gärna blogga om det här!Jag med Aspergers syndrom, Autism, utvecklingstöning osv.Jag har kämpat med mitt dåliga mående i hela livet och kommer förmodligen tampas med det så länge jag lever. Men i dag hanterar jag det på ett bättre sätt än jag någonsin gjort tidigare.
Tyvärr tar inte mina motgångar slut där. Utan 2003 dog min mamma.Mammas död kom väldigt plötsligt och helt utan förvarning vilket försatte hela vår familj i chock och sorg som är väldigt svår att hantera. Jag har fortsatt att kämpa på så gått det går. Jag har svackor som kommer och går i bland mer och i bland mindre.Men jag kämpar fortfarande på. För jag har trots allt detta fortfarande livskraft kvar. Jag tänker inte ge upp!Jag försöker hålla en trivsam och positiv ton i livet trots att det är svårt.Men jag har mina guldkorn i min familj, mina hundar och mina intressen m.m.Bloggen handlar ju främst om mig och vad som händer i mitt liv, både positivt och negativt. Jag är alltid öppen och ärlig i bloggen.Jag skulle aldrig medvetet skriva någonting för att skada någon!Jag tjänar inte heller pengar på min blogg så allt ni läser är mina personliga åsikter.I min blogg skriver jag också mycket om attityder gentemot psykisk ohälsa och jag bloggar om psykiska olikheter för att minska tabun och sprida vetskapen om hur det är att leva med psykisk ohälsa.Jag vill att skammen som ligger i att vara psykiskt sjuk ska försvinna och det samma gäller alla fördomar som finns kring psykiska olikheter.

För kontakt:// mia2@home.se

2015-11-07 @ 19:36:40
URL: http://annorlundamamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: