Broken angel

Vart ska jag börja? Vad har hänt egentligen under den tiden jag inte skrivit.?

Jag har mått riktigt dåligt, allt spårade ut och jag gjorde en massa dumma saker. Tog en överdos så jag var medvetslös ett dygn + att jag blev återupplivad. Någon vecka senare satte jag mig ner på en liten väg och blev påkörd. Fattar inte ett skit. Är jag så jävla desperat? Vad hände med den unga glada kvinnan? Försvann hon lika fort som vintern kom?
Hänt en massa mer som jag verkligen inte kommer ta upp här!!!!!!
 
Förut när jag var några år yngre vad jag sjukt lätt triggad av andras självskadebeteénde och nu när jag är äldre triggas jag inte alls - trodde jag...
Kan inte logga in på facebook och läsa eftersom jag har så många vänner där som mår dåligt och verkligen lägger ut olämpliga statusar/bilder. Jag förstår att folk mår dåligt MEN inte tusan behöver man lägga ut bilder på självskador eller ha en egen instragram där endast självskador läggs ut. (?) "Ta bort dessa vännerna på facebook" tänker ni säkert MEN dessa trasiga människorna har fina sidor som inte får glömmas bort, även positiva statusar skrivs.
 
.........................
 
Nu ska jag ta fram min jävla virknål som används varenda vaken minut. Lärt mig göra baby/barn mössor lagom våren. Ett under att virknålen inte slitits ut.