Habibi i need your love

Bara önskar att allt var som förut. Nakna fötter som sprang över ängarna och ett leende lyste upp mot solen. Saknar att sitta på en filt med alla syskon och bara se på varandra av kärlek. Jag älskar mina syskon fortfarande trots att det gått flera år! Numera är jag totalt utmattad av allt som har/håller på att ske. Jag vill ha ett riktigt leende på läpparna och inte ett från ica. Jag vill leva men orkar inte. 
 
Allt blir så svårt när jag inte riktigt vågar prata med läkarna om hur jag mår. Jag vill verkligen inte vara här och snart hoppas jag på att jag orkar hålla humöret uppe ett par dagar så jag blir utskriven!...Punkt!
Om man säger såhär, jag kämpar för att vara uppe och jag kämpar för att sova. Allt blir bara så jäkla meningslöst i min vardag. 
Jag önskar att jag kunde gå upp på morgonen med ett leende på läpparna och sätta mig i lugn och ro och dricka en kopp kaffe, hur är det nu? Jag försover mig ALLTID och får jag något kaffe (som jag brukar få) så häller jag i mig allt och det blir så jäkla varmt att tungan domnar bort och halsen den svider. 
 
Jag sitter inne och hoppas på att snart trilla ner från min pinne,
 
 
 
JÄVLA REKLAM SOM ÄR PÅ VISSA ORD! KLICKA INTE!!!
NÅGOT FÖRETAG JAG HADE SAMARBETE MED OCH FAST ATT JAG SKRIVIT AV MIG FRÅN SAMARBETET FÖRSVINNER INTE REKLAMEN!

 
 
 
 

Words

Gud ge mig hopp, ge mig tro..
 
 
Förlåt att jag är i vägen, men jag är inte stabil i alla lägen,
jag har knappt något hopp så hjärnan säger stopp,
 är det värt att dö och askan strö?
jag är ledsen och känner pressen,
jag vill vara hel och inte se mig som ett stort fel,
kärleken den finns, men jag så lite minns..
 
(Får ej kopieras utan tillstånd) ↑
 
 
...................................
 
Livet är ingen dans på rosor, den som kom på citatet "livet är som en dans på rosor" glömde visst informera om att man måste ta bort taggarna först.
Jag har fan inget hopp kvar, jag orkar inte mer.
 
 
 

Ska jag behöva se ut såhär?

En dansk mode tidning lade upp denna bilden nedan ↓ i sin upplaga. 
Jösses vad vi triggas till att gå ner i vikt "för att kläderna skall passa" var min första tanke - jag klämde mig själv lite på magen och kunde riktigt känna ångesten för att inte passa in någonstans med min vikt.
 
Alla kroppsformer är fina om man själv trivs med det. Jag har absolut inget emot enormt smala MEN det ska vara på sin egen vilkor och inte för att världen "råkar" vara fulla av ideal.
 
Dem som triggar igång tjejer/killar med sin skit kan ju lägga ut lite tips på bra bantningspiller/laxeringsmedel och hur man enklast spyr upp maten utan att någon skulle ana något.
Idioter - Skulle så gärna vilja ge er som triggar en kram för att visa att jag stöttar era snynfel.