Till dig!!!

Det du skrev var så hemskt att jag inte kan visa det i bloggen. Och just till dig, jag har för det första INTE borderline och jag vet att jag har diagnoser som går att bli av med rätt terapi. Och du verkar tro att jag skär mig?? Jag har varit skadefri länge nu. Och hatar du mig så kan du låta mig va....


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har en uppenbar borderlineproblematik men visst kan du välja att använda andra ord för att det ska kännas bäst för dig själv. Och vad spelar det för roll om du inte skurit dig på en liten tid, du har samma tankebana fortfarande. Den mörka och självdestruktiva. Min poäng är helt enkelt att jag inte förstår vad du vill? Du har tio år kvar till medelåldern och du super dig full och slösar på sjukvårdens redan strama budget genom att åka ambulans helt i onödan, inte ta ansvar för dina handlingar och göra vuxna val. När man skapar en offentlig blogg som du gjort så kommer också feedback, och alla håller inte med. Jag hatar dig inte, tycker du gör onödigt löjliga och pubertala val i livet. Jag ställer en väldigt konkret fråga, vad ska du göra för att ditt liv ska bli bättre? Eller är det så tragiskt (som jag tror) att du inte klarar av att leva utan drama och misär. Det är du som har problemet, inte jag. Och så länge som du är offentlig med ditt liv så är det dig det handlar om, inte om mig

2014-09-04 @ 18:50:32
Postat av: Anonym

Dricka sig full?! Det löser INGET!

2014-09-05 @ 22:55:27
Postat av: Therese

Du som kommenterat anonymt här, du om någon borde ju definitivt inte må bra som trycker ner en människa på det viset. Du borde kanske också söka hjälp? Förhoppningsvis har du det redan för ditt beteende är inte normalt någon stans!

2014-09-05 @ 22:56:03
Postat av: nattsol

hej anonym. du har ingen som hälst aning om vad erica har för diagnoser. är du läkare eller? och om du nu är det så har inte du rätten att sitta och bedömma va hon har för diagnos/diagnoser. hon har rätt att hålla det privat. och hon väljer själv här på sin egen blogg vad hon vill skriva om. och sen hoppa på henne om att åka ambulans helt i onödan. det har du heller inte jävla aning om varför hon gör. och det är inte för att att skapa drama. åker hon anbulans fins det självklartt en orsak till detta. och vad hon nu har för diagnoser eller inte är fan inte ditt problem. om du nu stör dig så mycket på att läsa hennes blogg. så är det fritt fram att sluta me det. eller är det så att det igentligen är du som mår dåligt. och då misste klanka ner på nogon annan så du mår bra. för du värkar ju njuta av det. tycker du lägger ner detta direkt. om du nu ska fortsätta läsa bloggen. anars skiter du i det helt änkelt så jävla svårt är inte det. och sen bara en lite parantes. erica kan göra anmälan på dina mobbning och nedtryckande om henne. vist du är en feg anonym med. men det går att söka upp din ip adres och spåra dig. och du blir anmäld. slutar du inte. tycker jag apsolut att erica borde hänga ut dig här på bloggen för att makera att så här behandlar man inte folk. sök hjälp och sluta läs bloggen eller läs och hål käfften punkt slut

2014-09-06 @ 02:39:10
Postat av: Elin Andersson

Det var inte meningen att vara anonym, råkade klicka utan namn bara. Det går jättebra att anmäla mig, under vilken lag ska jag anmälas? Tvärt om vinner (om man ens kommer till tingsrätten med ett tomt underlag), vilket betyder att motparten får betala mina rättegångskostnader också. Jag bygger dels min åsikt på att om man söker på ordet borderline, hette åtminstone bloggen "Borderline & Jag" tidigare. Och sen har jag den arbetskompetensen att jag kan urskilja diagnosen. En av våra grundlagar heter åsiktsfrihet, och det innebär att jag får ha en åsikt. Och ja, jag tycker hon slösar på resurser och inte gör sin del för att må bättre. Och det här bevisar bara vad jag alltid trott, borderliners blir aldrig bättre, de trivs för bra i sin misär. Och min personliga åsikt är att man ska minska budgeten för just denna kategori av patienter.

2014-09-06 @ 14:13:11
Postat av: Elin Andersson

Och som parantes.... Lägger man ut ip adresser utan att be om lov så kan JAG åtala eftersom det är ett faktiskt brott.

2014-09-06 @ 16:06:23
Postat av: Malin

Till Elin: du kanske borde läsa på lite för ingen av våra

2014-09-06 @ 18:54:13
Postat av: Malin

Till Elin Andersson: Du kanske borde läsa på lite, för det finns ingen grundlag som heter åsiktsfrihet. Menar du regeringsformen kanske? Eller lagen om yttrandefrihet? Den sistnämnda handlar dock om något helt annat än vad du verkar tro. Blir irriterad när folk försöker låta som experter på saker som de uppenbarligen inte kan ett skit om! Personligen tycker jag inte heller att Erica är tillräckligt öppen här med hur hon fungerar för att någon skulle kunna känna att de har tillräckligt med kött på benen för att ställa en diagnos. Jag har själv en borderline-diagnos och känner inga självklara paralleller mellan hennes beteende och mitt.

2014-09-06 @ 18:59:24
Postat av: Malin

Till Elin Andersson igen: Jag har som sagt själv diagnosen sedan flera år tillbaka. Och ja, det var ganska illa ställt med mig. Men i nuläget är jag 28 år, inne på femte terminen på juristprogrammet utan några kuggade tentor, jag jobbar för polisen och jag lever ett rätt odramatiskt samboliv. Klart som fan det går att bli bättre!!! Man måste bara fortsätta kämpa, vilket jag hoppas att Erica gör!

2014-09-06 @ 19:04:14
Postat av: nattsol

ser du fått några bra svar på det jag skrev. och att det går att anmäla. jaa. men vilka grunder du har på att hon nu skulle ha denna boderline diagnosen, grunden för det är bara som du skriver själv att bloggen "förut" hete boderline och jag. och som du märkt och även skriver så HETE den det FÖRUT. kanske är så att hon blivit feldiagnosierad och därmed bytt namn även på bloggen. kan va så. men fråga henne. men jag tycker iaf inte att du har rätt att sitta här och klanka ner på henne. att hon tar resuser. och detta med abulansfärderna. det vet du inte varför hon har åkt dom. och uppenbarligen har du heller inte med det att göra. vist har du rätt att frammföra dina åsikter. men det fins gränser hur man forumlerar sig. man kan inte skriva vadsomhälst. då går du över en gräns som blir nedtryckande och mobbning. erika kämmpar på så gott hon kan. du visar här bara en jävligt dålig atetyd och kränkande atetyd. så lägg ner. du kanske bara är advunsjuk. för du inte får den hjälpen du värkar FCTIST behöva hejpåre/nattsol

2014-09-07 @ 02:25:14
Postat av: Nina

"Och det här bevisar bara vad jag alltid trott, borderliners blir aldrig bättre, de trivs för bra i sin misär. Och min personliga åsikt är att man ska minska budgeten för just denna kategori av patienter."

Det var ta mig fan det dummaste jag ha läst!! Trivs i sin misär!? Du har verkligen ingen som helst aning om vad du snackar om!

Jag har själv borderline och har haft i 10 års tid, levt på botten och åkt in och ut på psyk. Vill du kalla det misär, så fine då är det misär men är jag på botten idag? Lever jag som jag gjorde för 2 år sedan? NEJ! Jag har blivit bättre, tagit mig upp och framåt. Jag har ett mycket friskare liv idag. Trivdes jag därnere på botten? NEJ!

Minska budgeten, skriver du och jag undrar hur du menar? Ska vi inte låta människor med borderline få rätt hjälp och stöd i öppenvården? Ska vi neka dem ambulans och polisfärder till sjukhuset? Ska vi inte lägga in dem inom slutenvården? Ska vi bara lämna dem åt sina öden, obehandlade?

Hade jag inte fått den hjälp jag har fått, hade jag kostat samhället betydligt mer eftersom mitt inre kaos bara hade fortsatt.

Erica, jag tror på dig!

2014-09-09 @ 09:48:58
Postat av: Elin Andersson

Men ditt puckade emo. Åsiktsfrihet är inbakad i yttrandefriheten. Åsiktsfriheten är obegränsad medan yttrandefriheten blev modifierad i och med lagen för hets mot folkgrupp. Ja jag har kompetens i ämnet, fem år faktiskt. Jag kollar bara in de här bloggarna för det arbete jag fått på mitt bord. Och min personliga åsikt är att borderliners är ett pack med misslyckade miffon och jag förstår att sjukvården är less på er. Får ni ångest av mina åsikter. Skär er vetja! Skriv emodikter och räkna hur många gånger ni velat dö. Hahahaha, idioter.....

2014-09-10 @ 09:24:33
Postat av: Malin

Elin: Haha jag antar att det där var till mig eftersom du nämnde det jag skrev om åsikts-/yttrandefrihet? Igen, det finns ingen grundlag som heter åsiktsfrihet. Som du själv säger är yttrandefriheten snävare än åsiktsfriheten, men det är din YTTRANDEFRIHET du nyttjar dig av när du skriver här, inte endast din åsiktsfrihet. Och den är, som du också sa, begränsad. Därmed inte sagt att du skulle ha begått ett brott genom vad du skrivit här, det har jag aldrig påstått. Men läs på lite om RF, TF och YGL så kanske du förstår, det är så tråkigt att diskutera med någon som inte besitter några kunskaper i ämnet.

Vad tycker du att man ska göra med människor som är sjuka då, överge dem? Döda dem? Eller hur ska man lösa problemet? Om inte har hade fått kbt av landstinget hade jag förmodligen varit sjukskriven större delen av mitt vuxna liv. Det hade kostat samhället enorma summor! Jag tycker dock det är givet att man ska ställa krav på dem som får vård/ekonomiskt stöd, men de kraven måste vara individuella.

Vad gäller ditt uttalande om att du måste läsa sådana här bloggar för ditt arbete så hoppas jag att det egentligen betyder att du behöver det för ditt komvuxarbete i psykologi. Jag tror och hoppas nämligen att det inte finns någon arbetsgivare som skulle vilja anställa någon med din människosyn. Fast å andra sidan kanske du varit för feg för att visa upp den offentligt, så de kanske inte vet vem du egentligen är?

2014-09-10 @ 13:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: