En hel jävla bikt

Var hos läkaren igår och fick ta massa prover. Allt såg bra ut men blodvärdet hade sjunkit något men ingen fara. Jag fick åka hem igen efter noggranna kontroller, men ska åka till det stora sjukhuset ifall jag börjar blöda igen då det finns mer resurser där. Känner mig lugn nu när jag vet att allt står bra till, väldigt ont i magen och nedredelen av ryggen fortfarande.

Annars händer det inte så mycket. Ska på en plågsam resa till Norrköping imorgon. Ska vara i min lägenhet några timmar och sen psykologen. Känner ångest när jag går in i min lilla etta, min bunker. Ska packa lite och ta med mig till nya stället också. Vad fan ska jag ta med mig? Äsch det får vi se imorgon.

Nu när jag mår bättre hatar jag ALLT jag ställt till med under åren. Jag har fantastiska släktingar som jag tyvärr sabbat kontakten med. Jag har även syskon som jag VERKLIGEN saknar. Läger skulden på mig själv, vad kunde jag göra annorlunda för att dem inte skulle försvinna ifrån mig. Beror det på att jag var tvungen att få vård i Norrköping så mamma ville vara kvar här. Om några dagar är det en känslig dag. Vill bara krama henne och ge presenter. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra. Och du "M" läser detta snälla ta kontakt med mig på FB . Vill berätta en sak . Nu börjar jag tjuta, fiskpinne hjärna som är så känslig på kvällen/natten.

Godnatt alla..... KÄRLEK


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du skriver i gåtor ibland.. Vart har du varit och vart ska du, vilket är "det nya stället"? Varför flyttar du ifrån din lägenhet?

2014-10-16 @ 12:46:54
Postat av: Anna-Bella

Tycker att du är hemlighetsfull.så länge du mår bra där du bor.du är så stark och vacker.du är en riktig förbild för många kramar

2014-10-16 @ 23:37:23
Postat av: Kelly

Jag tänker ofta på dig finis. ♥ Love

2014-10-17 @ 14:10:31
Postat av: Amanda CL

hur är det med magen och ryggen?

2014-10-18 @ 20:53:28
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: Amanda CL

hur är det med magen och ryggen?

2014-10-18 @ 20:53:57
URL: http://amandacarlberg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: