Morr

Jag förstår inte det roliga att hacka in sig på någons facebook, någon idiot som kan förklara varför? Skit samma!

Dagarna är stabila och jag mår bra för det mesta. Idag ska jag in till boendet och hämta medicin. Härlig taxi resa på 1 timme totalt fram och tillbaka, eller inte. Hoppas snart på att slippa åka in till Norrköping och hämta medicin.

Uppdatering: Nyss pissa katten i soffan och nu har hon sprungit på det nyspacklade golvet vilket mattläggaren inte kommer bli glad över. Lagom trött för han kom 07;30 för att byta golv i köket..... pust pust pust pust


En hel jävla bikt

Var hos läkaren igår och fick ta massa prover. Allt såg bra ut men blodvärdet hade sjunkit något men ingen fara. Jag fick åka hem igen efter noggranna kontroller, men ska åka till det stora sjukhuset ifall jag börjar blöda igen då det finns mer resurser där. Känner mig lugn nu när jag vet att allt står bra till, väldigt ont i magen och nedredelen av ryggen fortfarande.

Annars händer det inte så mycket. Ska på en plågsam resa till Norrköping imorgon. Ska vara i min lägenhet några timmar och sen psykologen. Känner ångest när jag går in i min lilla etta, min bunker. Ska packa lite och ta med mig till nya stället också. Vad fan ska jag ta med mig? Äsch det får vi se imorgon.

Nu när jag mår bättre hatar jag ALLT jag ställt till med under åren. Jag har fantastiska släktingar som jag tyvärr sabbat kontakten med. Jag har även syskon som jag VERKLIGEN saknar. Läger skulden på mig själv, vad kunde jag göra annorlunda för att dem inte skulle försvinna ifrån mig. Beror det på att jag var tvungen att få vård i Norrköping så mamma ville vara kvar här. Om några dagar är det en känslig dag. Vill bara krama henne och ge presenter. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra. Och du "M" läser detta snälla ta kontakt med mig på FB . Vill berätta en sak . Nu börjar jag tjuta, fiskpinne hjärna som är så känslig på kvällen/natten.

Godnatt alla..... KÄRLEK

Det går bra nu

Sovit några timmar inatt bara. Haft/har sjukt ont i magen och ryggen och det kommer massa blod från....ja ni vet där bak. Nära döden upplevelse!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det händer mycket i mitt liv just nu och jag kämpar på så gott jag kan. Har inte varit hemma på säkert 3 veckor nu väljer att vara borta hos någon annan istället. Som det ser ut så säger jag upp min lägenhet på boendet den 1/1. Orkar inte stå och stampa på samma ställe och inte göra något med mitt liv. Det är nog nu!
Sista överdosen fick mig att fundera. Vad vill jag? För att få bli kallad människa måste jag ge mig, just nu är jag bara en svart liten fläck någonstans som ingen hittar till.
 
Usch nej, nu måste jag vila. Blir jag inte bättre måste jag ta mig till Norrköpings akut.
Snälla låt min mage sluta blöda..