Vikt ångest

Ska till min dietist nu på förmiddag.
Ångest som fan att behöva ställa mig på hennnes våg, jag vet vad jag väger men skäms en gnytta när andra ska få se siffrorna. Får se om denna dagen slutar i total ångest eller om jag får bekräftat att jag inte är så fet.
 
 

Pusta ut några dagar

Det börjar ta sig nu. Det mesta är nerpackat och jag kan pusta ut för en stund. Hatar när lägenheten är i en stor röra, jag brukar alltid ha det fint och städat men jag ger upp, det går INTE att hålla samma nivå när det rivs överallt bland skit.
Längtar till flytten är färdig så jag får det fint i nya lägenheten. Har köpt en massa nytt och ni skall få se resultatet sedan..

Flytt trött

Nu har jag packat 9 kartonger och är helt slut. Allt är snart nytvättat så det blir fräsht när jag packar 
upp det igen. Värmen är inte så rolig dessa dagar innan flytten, mycket svett och jag glömmer bort att dricka vilket resulterar i att jag blir yr.
 
 
Fick en fråga vart jag ska flytta och det kan jag berätta.
Boendet jag bor på fick flyttas till en annan stadsdel för att dem var tvugna att renovera våra lägenheter så det var mycket fukt och mögel. ögonen klia,näsan rann, och hosta.
Men nu är det snart färdigt så den 4:de går flyttlasset från Hageby.
 


 Jag förstår inte hur mycket skit jag samlat på mig under åren jag bott själv. Och komiskt nog tog jag med mig det när vi flyttade så mycket har kastas och ännu mer blir det. 
 
Helt slut i rutan. (Höll på att skriva truten2