Lite sång sådär på morgon kvisten

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag talalalala. Nej vars, blev väckt kl 7 av att personalen kom in och sjöng och hade kaffe, en muffins och ett ljus med sig. Trodde inte dom kunde vara så snälla på psyk ;) Har fått paket av personal också och sånt piggar upp.Nu sitter jag i taxin till mamma och styvfader där jag ska förvalta mina timmar väl och ha kalas. OM jag kommer fram levande, taxi killen gör allt annat än att fokusera på vägen. Han verkar ha något i munnen för han pillar hela tiden där haha. Varit på väg ner i diket 2 gånger nu så därför väljer jag att inte kolla fram utan blogga fast att jag inte har något speciellt att skriva. Men skriver mer sen :)

Kvälls irritation

Jag stör ihjäl mig på min nya rums"kamrat", den tanten får lugna sig snart för kan inte hålla tungan i styr länge till (haha)

Om

Min profilbild

Hej!.. Erica-Natalie heter jag och bor i Östergötland men uppväxt i Skåne. I december 2015 blev jag inlagd på rättspsyk i Dalarna men är nu förflyttad närmare hem. Jag har i stort sätt varit inom psykiatrin hela livet. Jag kämpar.... Tro mina ord.. Här kan ni följa livet på rättspsyk och vägen till friheten igen...
RSS 2.0