Vi alla är här på jorden av en anledning 16/8-2014

Det är nu jag ska tänka positivt, när mörkret faller framför mig.
Jag får verkligen inte falla till botten igen, vet inte om jag orkar ta mig upp en gång till.
Jag har varit på botten flera gånger och tagit mig upp, dock med hjälp. Nu vill jag bara vara ifred.
Försöker tänka att vi alla är här på jorden av en anledning. Jag har en mamma, syskon och ****** som älskar mig, jag kanske finns här just för dem? För att jag ska sprida glädje och hopp?
Jag har kämpat i så många år nu så jag får inte ge upp. Men allt jag vill är att vara perfekt. Jag vill gå ner massor i vikt tills jag är normalviktig igen, jag vill ha långt mörkt lockigt hår och jag vill transplantera frisk hud över mina ärr.
Men hur uppnår man denna "perfektheten"? Var hittar man gnistan? Var finns hoppet?
Jag kämpar som en elitidrottare, jag kanske inte kommer i mål, jag kanske inte orkar hela vägen och jag får nöja mig utan pris för mina lopp.Just nu är jag i det långa loppet där folt springer förbi mig i hög fart och det känns som jag kryper och inte kan ta mig upp på benen. Hur ska man beskriva ett helvete bättre? Jag brukar inte vara såhär öppen i min blogg men jag kändes att det behövdes för att vänner mm ska veta att jag inte har det lätt just nu.
Det är inte alla dagar jag orkar ge mig ut, jag är inte lat. Jag klarar inte det helt enkelt. Känner mig naken när jag går ut, precis som hela min kropp syns under kläderna. Magen hänger ner och jag har valkar på ryggen.
Nej slut skrivit för min del. Vill bara peppa andra lite och säga "Ni ÄR värdefulla"
Önskar jag själv kunde tänka så..
 


Kommentarer
Postat av: Moster

Det har jag med! Det är fina kärleksvolanger! En dag lär du dig leva med de! Kramar

2014-08-19 @ 14:37:25
Postat av: Anonym

Vem säger att "tjocka" människor är fula eller mindre värda. Samhället är fruktansvärt nu med allt ifrån media. Men du ska veta att kurviga tjejer är fint! Man behöver inte se ut som ett streck för att vara vacker. :-)

2014-08-20 @ 10:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: