Skog,polis,ekonomisk kollaps

Vilken diskussion det blev om mitt förra inlägg men jag orkar inte bry mig om vad vissa tycker faktiskt.Dagarna som passerat har varit kaos. En tur i skogen som sluta med fullt pådrag,in på PIVA där jag blev hotad av en patient så jag blev rädd och fick flytta tillbaka till en samma avdelning som jag låg på innan.Just nu är det lite rörigt också, en sjuksköterska skulle lämna min 12 medicin till mig men jag sov så han dumt nog ställde den på nattduksbordet och jag tog den nu när jag vakna kl 17 tillsammans med samma sort medicin jag skulle ha då. Så nu har jag tydligen tagit en liten överdos men jag bara skrattar vadå överdos? Det handlar inte om 100 tabletter.Jag ska fortsätta kämpa på nu om dagarna trots att det är skit jobbigt. Min ekonomi har rasat totalt och jag går back varje månad och det känns. Lite där jag kände att nu är det nog. Anledningen till den ekonomiska kollapsen är att jag ligger inlagd och måste betala 80 kr om dagen fast att jag inte är här frivilligt. Varit här tre månader nu tror jag och lär bli kvar länge till så som ni kan räkna ut blir det en hel del pengar.

Hörre du (svar på kommentar)

katt älsksre
IP: INVALID

Du visste innan du skaffade katt att du kanske skulle in på vårdhem och att dom letade efter en vårdhems plats till dig ändå skaffade du katt . 
Som vanligt du handlar först och tänker sen. 
Du ställer till mycket av dina problem och sen skyller du på andra tex vård personalen . 
Skärpning

Svar; Jag visste inte alls när jag skaffade katt att jag skulle in på BEHANDLINGShem.
Det var snack om det 2011 att jag skulle till ett behandlingshem men dom planerna lades ner och jag mådde mycket bättre och flytta sen till mamma och fortsatte att må bra. Och DÅ skaffa jag katten när jag mådde BRA och kom hem till min lägenhet igen, och det fanns inga planer om behandlingshem då.
MEN sedan började jag må dåligt igen av en rad orsaker och föll allt djupare och förstod att jag inte kunde ha katten så den fick flytta till en kompis till mig tills jag skulle vara färdig med allt men något galet har skett så hon kan inte ha kvar katten.


Jag vet att jag ställer till det mycket för mig själv med jag skyller verkligen inte på vårdpersonalen, i alla fall inte dom som gör vad dom ska. Du är förresten jävligt läskig eftersom jag vet vem du är.. Usch!


Inte bloggat pga av en hemsk epidemi

Okej det kanske inte är hela sanningen men nästan eftersom jag haft fullt upp om dagarna haha.
Allt började med låten "in kommer far full som han var och drämde sin task i bordet". Efter att jag flera dagar gått och sjungt på denna i fleera dagar började mina medpatienter och personal göra det också. Låten skrevs ner och kopierades för att dom skulle lära sig hela låten och fula orden som jag gärna inte sjöng (eller kanske lite haha).
Men hur som helst så är det en annan låt nu som jag går och sjunger på, "what the fox say" och den är lite trevligare. Här är den : ( och den andra tänker jag inte lägga upp men om ni är duktiga på att youtuba så kör ;) )
 
 
 
Ingenting funkar för att prata sig till en utskrivning men om jag fortsätter sprida epiemier så kanske jag blir utskriven snart för dem andras skull? Man måste ju testa allt.. (nästan nästan nästan seriös)