År 2013

Jahopp då var det sista dygnet på 2013 och hur ska jag förklara detta året?
Året som passerat har mest varit inläggningar och andra besök på sjukhuset. Jag har gjort väldigt dumma saker som jag ångrar som satt spår i min kropp. Tex det som hände 23 februari, foten är fortfarande inte läkt.
2013 har varit det värsta när det gäller självskador, det har eskalerat totalt och därför jag legat inlagd sedan september men jag börjar se ett slut på detta nu. 10/1 ska jag till psykologen och höra vad som säger vad dom vill sätta för "sjukdom" på mig, vet redan 3 diagnoser men den 4:de är oklar. 
Efter detta mötet ska det förhoppningsvis gå snabbt med att komma till behandlingshem. Längtar så fruktansvärt mycket efter att komma här ifrån.
Men nu till lite postivia saker, detta har varit bra med 2013;
1. Jag har träffat nya fina vänner ♥
2. Jag har kommit närmre mamma
3. Jag har lärt mig att tänka på konsikvenser innan handling
4. Jag har gått ner 25 kilo i vikt.
När vi endå är på vikt fronten kan jag stolt berätta att jag fortfarande går ner i vikt utan att göra något speciellt.
Jag äter massor med godis osv. Jag mår verkligen mycket bättre sedan jag tappat dessa kilo, kroppen hänger mer på ett annat sätt och jag känner mig inte lika fet längre. Visst vet jag att jag är tjock och har massor med kilo kvar att tappa, men det går framåt =)

Vad hände?

Men kan du se mig? Jag är bara rädd.....
 
Visst fan gör det ont. Jag hade en toppen dag igår men ändå rann det tårar ner för kinderna.
Saknaden av syskon,döda mormor och morfar och andra släktingar. Minns hur det var när jag var liten, alla var samlades.Men det är annorlunda nu. Släkten har "delats" upp i 3 grupper och vi pratar inte ens med varandra längre och det gör ont. Men man ska ta vara på dom få man har kvar. Jag är verkligen jätte dålig på att höra av mig men allt ligger inte på min sida. 
 Men jag har i alla fall fått den finaste julklappen man någonsin kan få, min syster kommer upp hit till Norrköping idag och jag blev riktigt glad, hon bor ju i skåne annars..
......
Mobila teamet (stöd från psykiatrin) kom hit idag kl 15:15 precis som alla dom andra dagarna.
Men idag kunde jag inte le lika mycket som dom andra dagarna för nu känns det faktiskt jobbigt.
Imorgon ska jag tillbaka till avd på sjukhuset och jag ser inte fram emot det.
Nu ska jag inte buttra ner mig.. =)