Dagens fula foto

Tänkte göra en rolig grej. Nämligen börja med dagens fula foto. Alla andra bloggar ska ju ha så perfekta foto som möjligt och jag gör tvärtom. Laddar upp dom fulaste bilderna jag har på datorn.
Dagens foto:
Bakgrund:

Var hos Sosso några dagar och var svin trött vilket resulterar i gårdagens smink och löjliga bilder.Tjingeling nu glider kingen in

Ojojoj vad jag är trött på folk. Bara för jag mår bättre påstår folk att jag tar droger eller är psykotisk men inget av det stämmer. Jag tar inga droger delvis drärför jag mår bättre. Och jag är inte psykotik då hade jag inte fått vara hemma. Varför ska ni alltid påpeka saker? Låt mig leva mitt liv och passar det er inte så finns det en EXKIT knapp längst upp till höger. Sorgligt att jag ska behöva förklara för er. Jag ska inte behöva förklara mig alls egentligen men jag gör detta så folk ska förstå. Varför jag mår bra beror på många saker. Delvis att jag börjar bli äldre, slutat tycka i mig massa saker, börjat äta normalt igen, insett att om man vill bli bättre så går det. Jag har helt enkelt börjat hitta min plats i livet. Jag vet vad jag vill och stävar efter!

Om ni inte tror på er själv så kommer ingen annan heller göra det till slut. Du MÅSTE vilja och försöka själv andra kan inte göra jobbet åt dig.

Nu ska jag äta lite och sen kolla på bigbrother. Simma lugnt!
Strumpor i bh:n

Sitter med inpackning i håret och har allmänt piss tråkigt. Men gud vad dagen gått fort idag helt otroligt. Funderar på att ta en tripp till coop senare och se om det finns något vettigt att äta. Orkar inte med maten jag har hemma för tillfället. Kommer nog inte handla någon jäkla lasagn idag. Är sugen på en sallad eller något vet inte vad. Nu ska jag städa och duscha kanske skriver mer senare...
Skulle försöka fota dagens outfit men det gick dåligt som ni ser.