Du får inte gå ut, du är för fet

Har det rätt jobbigt men känner mig peppad till att fortsätta dagen utan självskador.
Somna en lite stund i eftermiddags vilket gav mig lite extra kraft för att stå ut resten av dagen.
Stygnen på armen ser inte så jätte bra ut, har ont och kan inte alls ligga på den sidan. Kanske en infektion? Med tanke på mitt fyskiska just nu så tror jag det, eller så hänger det inte alls ihop.
Men samtidigt kan jag ju inte vara sjuk eftersom jag knappt är ute eller träffar någon ;)
Ensamheten har blivit sämre men känns inte lika jobbigt längre för nu har jag vant mig. Början var hemsk, att vänja sig att vara ensan nästan 24/7 (förutom när jag hämtar medicin) var hemskt. 
Har tom börjat avstå mina egentider med personalen, vill ju endå inte ut på någon promenad. Är helt säker på att folk snackar med varandra om min övervikt. Kanske går bakom mig och skrattar? Vad jag vet. Lika bra att inte ta några risker. 
Att vara så fet att man ens inte kan gå ut eller knappt vända sig i sängen har sina nackdelar.
Och snälla, skriv inte nu "du är inte fet" för jag vet vad jag ser i speglen.. That's it..
 

Älskade piller

Igår blev det myskväll med tacos och massa annat gott. 
Ett under, jag var vaken till kl 23 helt sjukt. Hade inte heller sovit något på dagen. Och ännu något positivt var att jag inte behövde ta min vidbehovs medicin, sjukt längesedan jag stod ifrån dom små älskade orange pillerna.
Pillerna har blivit mitt sätt att överleva. Utan dom..Jaa...Ångest typ. Känner när dom går ur kroppen och då måste jag ha nya annars funkar det inte. Som tur är har jag en medicin som sitter kvar till dagen efter, eller det känns som det i alla fall för jag blir så himla dåsig...Maten går väl inte sådär jätte bra för tillfället. Varför är magen aldrig nöjd?
Hade varit en befrielse att kunna äta en smörgås och bli mätt på det. Kanske göra en magoperation, nja, det är väl inte riktigt lösningen åt mitt problem.
Ska anagligen börja gå och äta lunch med boendet. Äntligen kanske jag får lite rutin med maten :)
 
Är sjukt trött idag. Börjar undra om det har med infektionen på armen att göra.
Tycker det är kallt ute och fryser även inne. Vill ligga kvar under bolltäcket i evigheter. Älskade bollar, vad gör ni med mitt liv ;) 
Nu är'e medicin tid..