Klippt lugg

I förrgår fick saxen glida över mitt hår och rååååka klippa av håret..Haha nej skojar..Mamma var snäll och klippte luggen på mig, var så förbaskat trött på luggen som inte var en lugg utan nästa lika lång som andra håret så kunde typ inte göra något med den förutom att sätta i klämma eller sätta i den i en tofs bland det andra håret om ni fattar? Jag har tidigare haft lugg men aldrig "använt" den utan varit tjurig och haft den som snedlugg hela livet...
Inatt har jag sovit skit kasst men kanske kan bero på att jag somna 15 igår så vakna vid 4 i morse så kan inte begära mer sömn nu. Snart fyller jag år och då önskar jag mig massa heminrednings saker så jag kan få det lite fint här hemma och av dom som ger mig lite dyrare presenter (mamma tex) har jag önskat mig presentkort på myrornas hur bra som helst. Myrorna har det mesta för att göra det fint hemma och billigt dessutom..
&

Trolldeg

Usch fyfan vad jag har sovit dåligt inatt, somna väl runt fyra och missa dessutom morgonmedicinen IGEN! Så vad väntas av denna dagen? Jo huvudvärk. Men förutom det ska jag träffa min samtalskontakt från sjukhuset! Igår natt när jag inte kunde sova var jag mycket kreativ i huvudet och kom fram till att jag skulle göra trolldeg och sen göra små kakor. En massa kakor på ett fat som jag sen ska måla. Tror det kan bli bra fakitkskt. Sen kom jag även fra till att jag önskar mig presentkort på myrornas när jag fyller år. Kan man ens få presentkort där? Finns ju massa inreingssaker där som skulle sitta fint i mitt hem!

Arkiv