Såhär blev min "födelsedag"

Min födelsedag var allt annat än bra. Min förvaltare kom hit och vi hamna i stor bråk och sen gick det bara utför. Blev arg på personalen för att min förvltare sa att det inte var beviljat med b-hem och personalen säger tvärtom. Fick en ordentlig panikångest och sprang ut ur lägenheten och till personalen där jag flippa. Dom försökte lugna mig och sa åt mig att andas. Det blev lugnt en stund och sen kom dom upp till mig. Vi prata lite och jag berättade hur jag egentligen mådde och berätta om alla extra medicinen jag tar och så klart blev dom oroliga. Sen kom mamma och bror mitt i allt. Mamma tyckte jag skulle åka upp frivilligt till sjukhuset men jag vägra. Sluta med att en läkare kom hit och satte LPT på mig. Så fick en gratis biljett i polisbilen till sjukhuset! Stark jobbat Erica-Natalie VERKLIGEN!
Och nej jag skryter inte om att jag blivit inlaggd utan delar med mig av mina erfarenheter.

Blev en hel del medicin ändringar innan jag åkte hem idag och detta kommer nog att hjälpa mig en bit på vägen. Dom satte även ut cisordinol och stesolid för jag vill inte ha kvar det längre eftersom cisordinolen ger hemska biverkningar och stesolid får jag inte äta på behandlingshem. Har även fått in järn tabletter dom var väl inte så glada på hb värdet antar jag! Men nu är jag i alla fall hemma och ska kämpa på och inte skada mig eller ta extra tabletter..

Födelsedag =)

Idag ska det egentligen bli en bra dag och so far känns det bra. Nämlingen min födelsedag tänk att det redan har gått 22 år sedan min mamma klämde ut mig i Trelleborg. Idag händer det inget speciellt mer än att mamma och bror kommer hit och äter tårta. Min förvaltare kommer också hit och ska lämna paket åt mig. Gullig hon är =)

Natten var hemsk, vet inte vad klockan var när jag vaknade men hade ingen aning om vart jag var någonstans. såg datorn och kände igen den och då började minnena komma tillbaka att jag var hemma. Men visste inte hur det såg ut utanför fönstret så kolla lite försiktigt och såg en annan byggnad. Allt föll på plats efter ca 20 minuter. Men inte nog med det, som ni vet är jag skit rädd för spöken. Trodde verkligen det stod någon på toaletten så vågade inte gå och kissa som jag verkligen behövde. Tänkte "nu måste jag ta mitt liv det står någon på toaletten" hade aldrig kunnat leva med att se ett spöke i min lägenhet. Skulle fan bli psykotisk och inte vågat sova här mer. Hellre sova ute då. Men läskigt var det och stressande. Var skit rädd och vågade inte gå på toaletten försen efter ca 2 timmar när det börjat bli ljust...

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsh och försöka borsta ut mitt toviga hår...Have a nice day