Äckel spindel!!!!!!!!!!!

Jag tröttnar allt mer på min livssituation, kommer det någonsin bli bättre? För såhär orkar jag inte ha det längre.
Ingenting är roligt, saker jag älskat att göra förut betyder ingenting längre. Mina broderi ligger bakom soffan och samlar damm. Jag som skulle göra en tavla av egen ritning. Just nu är det bara datorn i fokus.
Utan den är jag ingenting.

Har möblerat om idag, tog hela dagen och satte mig inte ner förrens nu. Blev jäte nöjd med resultatet så det var verkligen värt allt slit.
Något som var mindre rolig var att det var en spindel bakom bokhyllan när jag flyttade den. Mitt hjärta stanna i två sekunder och jag visste inte vad jag skulle göra. Om jag gick ner till personalen skulle den säkert springa iväg och jag skulle inte hitta den förrens den dagen det kryper på mig. Bestämde mig i alla fall för att skaffa hjälp.
Tårarna brände bakom ögonen men jag skulle inte visa hur rädd jag var. Usch! Är säker på att spindlen la ägg, eftersom den var så stor antar jag att det var en hona eftersom dom är större tror jag (?)
Usch här är säkert jätte många som kryper fram under listerna. Nej fan...
Denna fobin möter man inte ofta!

Fucking jävla spindel förstör min dag!
Ny familjemedlem?
- NEJ! Den jävlen skulle illa kvickt ut!!!
Helt ointressant

Jag är trasig,
Totalt jävla splittrad..
Hur lever man i en värld som inte vill leva med mig? Vad jag än gör så blir det fel.
Jag försöker med hela mitt hjärta att hålla kontakten med mina vänner men det är så jävla svårt.
Jag vet inte vad jag ska skriva eller säga, det gamla vanliga? Det börjar bli uttjatat. Sen efter två veckor kommer sms:et "varför har du inte hört av dig?" Vad ska jag svara på det? Jag kan inte mycket mer än att be om ursäkt för mitt dåliga beteende.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Måste till coop och handla mjölk till kaffet men det känns jobbigt att gå dessa meterna. Har fortsatt min städning idag och det fick bli att troka av skåpen. Håller jag på att bli ett freak? Varje liten fläck måste jag försöka få bort om jag så får fila bort den.
Men vem fan vill läsa om detta?
!!

Hemska människa

Det finns verkligen människor till allt, och det är bevisat för mig nu..
Köpte för några månader sedan nytt löshår, kämpade för att kunna betala av detta. La ner hela min själ för att få det gå runt i vanliga fall också.
Och vad har hänt? Jo någon klåfingrig hemsk människa har tagit detta ifrån mig. Var väldigt noga med var jag la det eftersom jag inte ville det skulle bli rufsigt.
Jag har inte användning av håret eftersom mitt eget bivit så långt. Men det är själv saken bara. Vem har tagit det? Jag har mina misstankar men ska inte anklaga människan ifall jag har fel.
Och nej, jag kan inte ha slarvat bort det själv eftersom jag la det på samma ställe varje gång jag användt använt det.
Min dag är förstörd fast jag "märkte" det igår...