Ny kär och trött

Var ju på sjukhuset idag och det gick jätte bra dom hitta inga nya fel förutom dom som upptäcktes förut. Efter det somna jag och vakna nyss när det var dax för medicin, lugnande haha starkt jobbat hoppas iaf på att piggna till lite nu för snart kommer min pojke hit och då ska jag servera honom mat, blir pommes med kebab och en dippsås hoppas det passar honom =)

Känner mig fortfarande nykär ♥
Godmorgon bärplockare

Morgon kaffe med Jacob..Mums hade ingen mjölk hemma så han kom och rädda mig..Nu blir det att åka upp till sjukhuset på ett besök inget roligt...


Vet ni vad dom kallar er?

Nu har ni fått som ni vill va? Trycka ner mig till botten och så jag inte våga stå för vem jag är..Jag minns er dag som natt, jag ser vad ni skriver dagligen och får även dagligen höra era ord. Jag orkar inte det längre bara låt mig vara. Låt mig sitta i soffa och ta det lugnt ist för att sitta och hata och avsky min själv så jäkla hårt. Faller ner som en unge på golvet och gråter, torkar blod efter blod, kliar sår efter sår, ångrar ärr efter ärr..Vet ni vad dom kallar er? Jo RÖSTER! Inget annat än RÖSTER men för mig är ni mer än det. Ni hindrar mig ifrån att göra saker stannar hellre hemma när jag vet inte när ni kommer på besök eller vill "skrämma" mig. Fuck this lämna mig ifred jag orkar inte mer seriöst. Jag orkar inte!!!