Mobil torsk

Imorgon kommer jag förhoppningsvis att få min nya mobil! Den jag har nu är så jäkla trasig så mamma sa till och med till mig att köpa en ny! Och det gjorde jag också, eller har inte fått den än! Ska bli så skönt att kunna blogga via den och sluta ha med sig sin bloggdator överallt! Är ju besatt av att blogga för det är mitt intresse! Lägger upp en bild direkt på mobilen när den kommit! Hemligt än så länge ;)
En öl till frukost

God morgon eller vad man ska säga! Jag vakna nämligen vid två och har städat lite och nu sitter jag med de älskade morgon kaffet...Mums..Vem klarar sig utan det? Vad dricker ni på morgonen? Te?

Blir en lugn dag orkar inte göra något speciellt och är svin trött! Dessutom känner jag av urinvägsinfektionen och vill inte göra den värre så ska INTE bada! Fy fan vad ont det gjorde att pissa i morse!
Men dagen ska inte vara helt sysselös för bäsa Eva kommer hit på en fika, hahah hon bor ju bara två våningar över mig! Skönt att ha någon så nära men tyvärr ska hon flytta, gud vad tomt det kommer vara, ingen att springa upp till och låna kaffe....