Datorn är fortfarande trasig =(

Har min älskade www.ssousanmassi.blogg.se här inatt. Ska strax kolla på film och mysa lite ;)

Datorn är fortfarande trasig, antar att det är fläkten som klyddar. Datorn går att starta men stänger av sig inom 30 sek typ. Någon som vet vad det är för fel? Kanske Kissies jävla virus? Många som sa att hon hade virus på sin hemsida och precis efter att jag läst hennes blogg så fuckar datorn sig så måste vara det? Sitter vid www.ssousanmassi.blogg.se dator nu. Hon är så gullig och delar med sig ;)
Trodde första dagarna att jag skulle bli galen utan min bästa vän (datorn) men det blev jag inte haha. Nu är det vara skönt att vara utan då slipper man allt skit snack på internet. Var inne med mobilen några dagar men tröttnade på det totalt. Stackars ni som får vara utan mina ointressanta inlägg ;) Hihihi. Men nu ska jag hålla www.ssousanmassi.blogg.se sällskap..


Pusshej ni får en liten bild på mig och bästisen nu =D 

 

 

 

 


Uppdatering - mobiltelefon

God förmiddag :) sitter och väntar på sosso just nu hon skulle bara fixa ett ärende och sen kommer hon hit. Var ute med alice precis och det är svin halt ute. Känns nästan som att gå på ren jävla is men skit samma:) när jag kom in så skulle jag njuta av en kopp kaffe och vad gör jag? JO jag spiller ner mina byxor, nytorkade golvet och bordet. Phu bara att ta tag i städningen igen ( eller låta det vara ) Jag är ju så himla lat så det blir ju panik i mitt söta huvud när jag måste städa en gång till :( Funderar dessutom på att göra en skönhetsoperation på en klinik i närheten. Var är än så länge hemligt i alla fall ett litet tag till. Många säger att jag inte ska göra det. Men det är väl jag som ska bestämma det? Är jag inte nöjd så får jag väl fixa så jag blir det? Och tänkte berätta varför min dator inte funkar. Det är kissies jävla virus. Är helt hundra på det följer ju hennes blogg och sen har jag fått höra att hon haft ett starkt virus på sin sida datorn la ner efter att jag kollat hennes blogg. Åh vad arg jag blir men skit samma ska inte lägga ner tid på henne i min blogg och dessutom ge henne en länk? Äsch ha en bra dag.