Födelsedags present

Det var ett jävla tjat på mig va? Haha
Igår kom min älskade ssousanmassi.blogg.se hit och förgyllde min dag och kväll..Vi åt en helt underbar tårta och mös med massa gott, yttest trevligt.
 

Vad skulle man göra utan sina vänner? Tur att det finns sådana.
Träffa även en "annan storts" vän igår och em det är kan jag tyvärr inte avslöja av personliga skäl..Nyfikna va? Då kan ni gott vara det ett litet tag till tycker jag
Gillar inte att vara elak men ibland är jag det iaf..Inte kul va? När fyller ni år förresten så jag inte glömmer att gratta alla mina läsare med en fet länk..Haha skulle nog inte fungera men det är värt ett försök iaf..

Grejen jag ville komma fram till med detta inlägg var att jag fick denna ljus "skålen" igår med mitt hemliga besök ;)
Jätte fin eller hur? Glad Erica
Älskar att det är en ängel på kanten som typ står och sjunger..Och för att inte glömma att det är doft ljus som luktar hallon (tror det var de **** sa iaf)

Edit: Vem tror ni jag träffade? ;)


Söt värre


Ibland kan jag vara otroligt löjlig, men jag gillar faktiskt Hallo Kitty ;) Okej, inte alltid men små saker som, speglar,borstar hud kräm och sånt. Som dom flesta vet har HM ett väldigt stort sortoment av just Hello Kitty.
Var och handlade med *'** och då hitta jag dessa sötisar, En body lotion och en spegel..
Sööt..Och den luktar verkligen underbart men lite föör mycket barn kanske. Men endå..


Men jag gillar inte att det börjat komma smink i Hello Kitty för SMÅ barn. Barn ska inte sminka sig verkligen INTE!
I dagens samhälle ska alla unga växa upp så snabbt..Ni som är unga fortsätt att vara det och gör ingenting bara för att passa in!