Hur hur hur?

Hur kan allt rasa så fort?
Hur kan allt bli en plåga?
Hur kan ljuden komma fram?
Hur kan saker flytta på sig?
Hur kan vänner bli en plåga?
Hur kan saknaden bli så stor?
Hur kan allt bli såhär?
Hur kan allt bli hur?


Energi tjuv

Tjenixen pixen 

Idag äntligen beslöt jag mig för att tvätta, men det fanns inte tvätt tid försen kl 16 SEGT. Gått och småstädat hela förmiddagen så kommer nog bli ganska rent när jag är färdig. Badrummet är färdigt städat med klorin (som svider) och torkat/skurat väggarna!

Rent allmänt känner jag mig ganska pigg just nu faktiskt trots att jag vakna vid fyra! Massa energi som går åt nu endå! Tror/vet att det har med nedtrappning av medicin blir så hyper typ..Nää nu ska jag fortsätta städa!
( Skulle vilja ha dessa med svampbob fyrkan på, rosa dessutom )

Varför jag bloggar

Godmorgon, pigg och vaken? För det är jag...Men hade gärna sovit lite längre...Kommer nog vara tröttare än vanligt idag! Försökte somna om ungefär i en timme men totalt omöjligt så gick upp och gjorde kaffe och lyssna på grannens bank! Inte för det stör mig =) Fan jag börjar bli föööör positiv....

Idag blir det som vanligt på bloggen igen med uppdateringar och sånt! Saknat att skriva i bloggen för den är ju som min "dagbok" om man säger så..Många frågar vad det är som gör att man bloggar om sitt liv, vad ska man svara? För att man vill dela med sig av både ljusa och mörka stunder? Jupps det var nog svaret! Jag vill även nå ut till andra som mår dåligt så dom kan få se att det faktiskt går att må bra fast att man är "sjuk"..Skulle jag inte varit sjuk vet jag inte om jag hade bloggat..Jag minns när jag starta blogga så skrev jag mest till folket nere i Skåne (där jag bodde innan) men bloggen växte så fort att jag valde att ha "ämnet" borderline precis som andra som skriver om tex mode,foto,hästar mm! That's it!