Shit. Så jävla orolig.....

Idag ska jag göra något som jag inte berättat och som jag inte kommer berätta heller.
Nyfiken eller?

Nej men ärlig. Det är något som kan förändra mitt liv totalt.... Kanske kan berätta om ett tag..


Hur som helst här är min outfit idag.. På över delen..

Tröja: Lindex
Halsduk: Bikbok
Påfågel öronhänge: HM
Parfym: Chanel 


Klassiska scones mycket gott =)

Klassiska scones

Ett härligt recept som ger fint, gyllenbruna, klassiska scones!

Du behöver

Receptet är för 4 personer.

  • 3 dl mjölk
  • 100 gram smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.

Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.

Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.

Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.

Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma!Saknar min ängel som satte vingar på mig och lärde mig flyga..

Tänkte idag berätta om något som gör mig väldigt ont i hjärtat.

Jag och Emma ( som jag skrivit om förut ) har alltid varit bästa vänner. Vi är även kusiner men vi hade en annan relation till varandra. Nästan om syskon.

Vi har delat allt i livet med varandra,sorg,lycka,ensamhet mm . Hon fanns alltid där för mig och nu i efterhand kan jag se att jag inte fanns där för henne alltid. Har så många minnen av henne. Men vi "bröt" kontaken efter att jag blev inlagd på sjukhuset. Jag försvann för henne,sa inte till att jag flyttade upp till Norrköping. Visst det var lite svårt att hinna berätta för Emma för allt gick så snabbt. Blev inlagd på sjukhuset i Norrköping. Känns som jag var i nårgon form av psykos. Hur som helst så svek jag Emma och hennes familj, min släkt. Går inte att be om ursäkt. Mitt fel är för stort för att kunna lösa.

Svek även en annan person, Patricia hon som var ganska "populär" och jag var inte lika fin som henne. Men även hon fanns där för mig alltid. Hennes underbara mamma och familj. Älskade att vara hemma hos henne. Det var fint,varm, och ett kärleksfullt hem.
Var ofta på utflykter med Patricia, henns lillasyster och hennes pappa. Vår första utflykt var till Ivö ocj jag minns det fortfarande och det finns så många fina bilder.


Jag vet att dom aldrig kan förlåta mig. Vi har gått vidare. Jag lever ett annat liv med andra nära och kära. Är inte samma person som förut - Jag är Erica nu och inte Natalie.

Men än en gång säger jag förlåt från hela mitt hjärta.En väldigt gamal bild på oss. Emma till höger och Patricia i mitten.

Har så mycket jag vill skriva men får samla mina tankar lite nu